Gerard Snik OFFICINALIS
Homeopathie, Energetische en Natuurlijke geneeswijzen
Westervoort

 0263115740

info@officinalis.nl

ENERGETISCHE EN NATUURLIJKE GENEESWIJZEN 
GERARD SNIK   INFO

ENERGETISCHE THERAPIE
MAGNETISEREN   PSYCHOMETREREN

ALLES IS ENERGIE

Alles wat leeft, dieren, planten en ook de mens, bestaat uit energie. Levensenergie is het fundament van het leven en de basis van jouw gezondheid.

Tijdens ons leven komen we contstant in aanraking met allerlei verschillende energieën. Sommige energieen kunnen versterken en andere kunnen verstoren of blokkeren.
Heb je pijnklachten, vermoeidheidsklachten of andere lichamelijke of emotionele klachten, dan is je levenssenergie uit balans.

ENERGETISCHE BEHANDELING

De laatste jaren werd de vraag naar Energetische behandeling groter. Om deze behandeling vergoed te krijgen, is Gerard een erkende opleiding Holistische en Energetische therapie gaan volgen.

Gerard Snik, energetische therapie

Tijdens een energetische behandeling gaat de therapeut samen met jou op zoek naar de oorzaak van je klachten, naar de oorzaak van de blokkade of verstoring in jou levensenergie. En helpt je om de energie weer vrij te laten stromen, zodat jij je weer beter voelt.

MAGNETISEREN / HELENDE HANDEN

De meeste mensen kennen het begrip handoplegging of magnetiseren. Een man of vrouw die via de handen, mens en dier helpt om beter te worden.

Een magnetiseur werkt met het energiestelsel dat in en om elk mens aanwezig is. Met zijn handen brengt hij genezende energie naar die plek in of om het lichaam waar het nodig is. Zijn handen sturen de energie of nemen energetische vervuilingen of verstorende energie weg om blokkades op te heffen.

Het energiesysteem wordt weer in balans gebracht waardoor het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd, en de energie weer vrij door je lichaam kan stromen. Klachten kunnen hierdoor verminderen of zelfs volledig verdwijnen.

Gerard Snik, magnetiseren


PSYCHOMETREREN /ENERGIE LEZEN

Psychometreren betekent af stemmen, invoelen op een persoon. Informatie doorkrijgen uit de aura of energiewereld van die persoon. Contact maken met de energie van de ander, de energie van die persoon als het ware "lezen".

De informatie die de therapeut doorkrijgt, is een puzzel die hij samen met jou probeert op te lossen. Een zoektocht naar de aard van blokkades en de oorsprong van klachten. Waar komt de klacht vandaan? Wat wil de klacht je zeggen? Wat is de funktie, mogen de blokkades wel opgeheven worden?

Deze zoektocht geeft inzicht in de eigen patronen en manier van funktioneren. Maakt je meer bewust van het eigen zelfgenezend vermogen. Op deze manier wordt dus niet alléén de pijn bestreden.

 

Afspraak maken!S
S
voor meer informatie
OFFICINALIS.NL

 

OFFICINALIS, de Ganzenpoel 24, 6932 LE Westervoort (bij Arnhem), tel 026-3115740, email info@officinalis.nl.
U kunt ons volgen op facebook, google en instagram.