Gerard Snik OFFICINALIS
Homeopathie en Natuurlijke geneeswijzen
Westervoort

 0263115740

info@officinalis.nl

WERKWIJZE   SPECIALISATIE   TEAM   INFO

HOMEOPATHIE   ENERGETISCHE-THERAPIE   BIORESONANTIE   OVERIGE

Als therapeut werk ik vanuit een holistische visie. Het lichaam, de geest en de emoties staan met elkaar in verbinding en werken met elkaar samen. De "hele mens" is meer dan de som der delen.
Juist de samenhang van al deze aspecten maakt ieder mens (met zijn of haar klachten) uniek. Behandelingen zijn daarom bij iedereen anders. De behandelingen worden daarom altijd afgestemd en sluiten aan bij jou eigen persoonlijke situatie.

Wat je klacht of vraag ook is, samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt.


BEHANDELMETHODEN

praktijkruimte, gerard snik, officinalis

Afhankelijk van je klachten, vragen en wensen maak ik gebruik van:

HOMEOPATHIE:
De Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze die al eeuwenlang zijn werking bewijst. De Homeopathische geneeskunst spreekt het herstelvermogen van het lichaam aan. Op deze manier kan de oorzaak van ziekte en klachten worden aangepakt en wordt een langdurige genezing bevorderd.

ENERGETISCHE THERAPIE:
Energetische therapie is een oeroude behandelwijze gericht op het reinigen en herstellen van het energiesysteem dat in en om elk mens aanwezig is. Hierbij wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd en blokkades opgeheven, zodat de vitale levensenergie weer vrij door het lichaam kan stromen.

BIORESONANTIE
:

De BICOM Bioresonantie behoort tot de modernste apparatuur om de dieperliggende oorzaak(en) van klachten te kunnen testen en behandelen. De Bicom Bioresonantie werkt op het energetische niveau, meer specifiek met lichaamseigen laagfrequente elektromagnetische signalen.

Overige:
Dornmethode en of de Breussmassage. De dornmethode is een zachte gewrichts- en wervelkolom correctie. De breussmassage is een zeer milde, en mede door magnetiseren, een diep doorwerkende ruggenwervel massage.

Verder maak ik gebruik van vitamine- en supplement-adviezen, fytotherapie, Schüssler zouten, Spagyriek en Bach Bloesems.

klik op de link voor meer informatie!

 

Afspraak maken!S
S
voor meer informatie
OFFICINALIS.NL

 

OFFICINALIS, de Ganzenpoel 24, 6932 LE Westervoort (bij Arnhem), tel 026-3115740, email info@officinalis.nl.
U kunt ons volgen op facebook, google en instagram.