Gerard Snik OFFICINALIS
Energetische en Natuurlijke geneeswijzen
Westervoort

 0263115740

info@officinalis.nl

SPECIALISATIE   BEHANDELING   TEAM   INFO

HOMEOPATHIE   ENERGETISCHE-THERAPIE   BIORESONANTIE   OVERIGE

ALLES IS ENERGIE

Alles wat leeft, de dieren, de planten en natuurlijk ook de mens, bestaat uit levensenergie. Levensenergie is het fundament van het leven en de basis van jouw gezondheid.
Heb je pijnklachten, vermoeidheidsklachten of andere lichamelijke of emotionele klachten, dan is je levenssenergie uit balans.

Tijdens ons leven komen we contstant in aanraking met allerlei verschillende energieën. Ook je eigen woorden, overtuigingen of gedachten zijn energieen. Sommige energieen kunnen versterken en andere kunnen je levensenergie verstoren of blokkeren.

ENERGETISCHE BEHANDELING

Tijdens een energetische behandeling ga ik samen met u op zoek naar de oorzaak van uw klachten, naar de oorzaak van de blokkade of verstoring in uw levensenergie. En help u om de energie weer vrij te laten stromen, zodat u zich weer beter voelt.
Daarbij maak ik gebruik van magnetiseren en psychometreren:

MAGNETISEREN / HELENDE HANDEN

De meeste mensen kennen het begrip handoplegging of magnetiseren. Een man of vrouw die via de handen, mens en dier helpt om beter te worden.

Een magnetiseur werkt met het energiestelsel dat in en om elk mens aanwezig is. Met zijn handen brengt hij genezende energie naar die plek in of om het lichaam waar het nodig is. Zijn handen sturen de energie of nemen energetische vervuilingen of energie weg om blokkades op te heffen.

Het energiesysteem wordt weer in balans gebracht waardoor het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd, en de energie weer vrij door je lichaam kan stromen. Klachten kunnen hierdoor verminderen of zelfs volledig verdwijnen.


PSYCHOMETREREN /ENERGIE LEZEN

Psychometreren betekent af stemmen, invoelen op een persoon. Informatie doorkrijgen uit de aura of energiewereld van die persoon. Contact maken met de energie van de ander, de energie van die persoon als het ware "lezen".

De informatie die ik doorkrijg is een puzzel die we samen proberen op te lossen. Een zoektocht naar de aard van blokkades en de oorsprong van klachten. Waar komt de klacht vandaan? Wat wil de klacht je zeggen? Wat is de funktie, mogen de blokkades wel opgeheven worden?

Deze zoektocht geeft inzicht in de eigen patronen en manier van funktioneren. Maakt je meer bewust van het eigen zelfgenezend vermogen. Op deze manier wordt dus niet alléén de pijn bestreden.

 

Afspraak maken!S
S
voor meer informatie
OFFICINALIS.NL

 

OFFICINALIS, de Ganzenpoel 24, 6932 LE Westervoort (bij Arnhem), tel 026-3115740, email info@officinalis.nl.
U kunt ons volgen op facebook, google en instagram.