Gerard Snik OFFICINALIS
Homeopathie en Natuurlijke geneeswijzen
Westervoort

 0263115740

info@officinalis.nl

WERKWIJZE   SPECIALISATIE   TEAM   INFO

GERARD   ANITA   SAMENWERKING

WIE ZIJN WIJ

Gerard Snik

GERARD SNIK
Intuitie, innerlijk Weten en Kennis
Al ruim 20 jaar heb ik heel wat mensen mogen helpen
met hun klachten, vragen en problemen.


Van verpleegkundige naar Homeopaat
Gerard heeft jaren gewerkt als (HBO) verpleegkundige op de hartbewaking (Cardio Care Unit) en bij de medische dienst. Tijdens zijn werkzaamheden als verpleegkundige heeft hij de School voor Klassieke Homeopathie doorlopen en deze met succes afgerond. Hierna is hij gestart met zijn Homeopathische praktijk.

Kritisch over vaccineren en "C"EASE
In zijn studie- en werkperiode als klassiek Homeopaat heeft Gerard zich verdiept in vaccinaties en vaccinatieschade (klachten na vaccinatie). Gerard heeft de "C"EASE opleiding (opleiding voor behandelaars van "vaccinatieschade") gevolgd en is daardoor bekend met deze gedachtengang. Hij maakt deel uit van een kennisteam welke zich bezighoudt met informatie uitwisseling over (kritisch) vaccineren. Tevens geeft hij advies, begeleiding en behandeling bij vaccinaties en "vaccinatieschade".

Uitbreiding met Bioresonantie
In 2003 heeft Gerard zijn praktijk uitgebreid met Bioresonantie en deze omgedoopt tot OFFICINALIS. Middels toegespitste cursussen en scholingen heeft hij zijn kennis dusdanig uitgebreid dat hij deze behandelmethode deskundig en gedegen toe kan passen. Zijn specifieke aandacht ligt bij de invloed van voeding op het lichamelijk en emotioneel welbevinden (meer specifiek de darmen en vitaminetekort, allergische klachten en (over)gevoeligheden).

Uitbreiding met Dorn/Breuss
In 2007 heeft Gerard zijn therapeutisch pakket uitgebreid met de Dorntherapie en de Breussmassage. Dit om problemen en klachten van de rug (die hij regelmatig in de praktijk tegen kwam) beter te kunnen behandelen. De Breussmethode geeft Gerard tevens de mogelijkheid om zijn magnetiserend talent te benutten.

Energetische therapie
De laatste jaren werd de vraag naar Energetische behandelingen groter. Om deze behandeling ook in zijn vergoedingenpakket te krijgen, volgt Gerard momenteel een erkende opleiding Holistische en Energetische therapie.

Gerard draagt zijn kennis en inzichten graag uit. Hij geeft mensen een andere kijk op genezen en het omgaan met ziekte en gezondheid. Tevens blijft hij altijd op zoek naar kennis en verdieping. Ervaringen en vragen uit de dagelijkse praktijk dagen hem uit om te blijven zoeken naar nieuwe inzichten over hoe hij zijn cliënten nog beter kan helpen.

 

Afspraak maken!S
S
voor meer informatie
OFFICINALIS.NL

 

OFFICINALIS, de Ganzenpoel 24, 6932 LE Westervoort (bij Arnhem), tel 026-3115740, email info@officinalis.nl.
U kunt ons volgen op facebook, google en instagram.