Gerard Snik OFFICINALIS
Homeopathie en Natuurgeneeskunde Westervoort

 0263115740

info@officinalis.nl

SPECIALISATIE   BEHANDELING   TEAM   INFO

GERARD   ANITA   SAMENWERKING

WIE ZIJN WIJ

anita snik broeken

ANITA SNIK BROEKEN
Anita's Creatief therapeutisch Atelier

Anita is creatief therapeute en heeft gewerkt met patiënten met psychiatrische ziektebeelden en met cliënten met gestagneerde verliesverwerking. Onlangs heeft Anita haar creatief therapeutisch Atelier geopend onder de paraplu van OFFICINALIS, Natuurgeneeskunde Westervoort. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen bij haar terecht voor creatieve therapie of persoonlijke begeleiding in hun creatief proces.

Creatieve therapie en Bioresonantie
Anita is enthousiast over de mogelijkheden en werking van de Bioresonantie. Vanuit haar kennis en interesse in het menselijk gevoelsleven is zij actief op zoek naar het ontwikkelen van een methode waarin zij Creatieve therapie combineert met de Bioresonantie.

Professionalisering en service
Anita zet zich in voor de professionalisering van de Bioresonantie in Nederland. Middels vertalingen van buitenlandse literatuur zet zij zich in om het kennisniveau van nederlandse Bioresonantie therapeuten te verhogen. Tevens is Anita op zoek naar hoe zij extra service aan de cliëntenpopulatie van praktijk OFFICINALIS kan verlenen. Zij houdt zich intensief bezig met het onderhouden van de webshop en het verlenen van duidelijke en begrijpelijke informatie middels de website, social media ( facebook, google en instagram) en informatie-folders.

 

Afspraak maken!S
S
voor meer informatie
OFFICINALIS.NL

 

OFFICINALIS, de Ganzenpoel 24, 6932 LE Westervoort (bij Arnhem), tel 026-3115740, email info@officinalis.nl.
U kunt ons volgen op facebook, google en instagram.