Gerard Snik OFFICINALIS
Energetische en Natuurlijke geneeswijzen
Westervoort

 0263115740

info@officinalis.nl

SPECIALISATIE   BEHANDELING   TEAM   INFO

HOMEOPATHIE   ENERGETISCHE-THERAPIE   BIORESONANTIE   OVERIGE

INFORMATIE - BEHANDELING

homeopathische behandeling

HOMEOPATHISCHE BEHANDELING

Klinische Homeopathie
Een klinisch Homeopaat vraagt wat de specifieke symptomen van de (b.v. hoofdpijn) klacht zijn. Zijn de pijnen stekend of borend? Wanneer heeft u meer last van de klachten en wanneer minder? Hij vraagt naar de aard van de klachten en schrijft hierop voor.

Klassieke Homeopathie
Een klassiek Homeopaat gaat verder/dieper, want uw hoofdpijnklacht staat niet op zichzelf. De klacht is onderdeel van uw gehele gesteldheid. De klassiek Homeopaat gaat middels een gesprek samen met u op zoek naar de dieperliggende oorzaak(en), zowel lichamelijk als psychisch. Hij zal vragen naar uw voedingspatroon, of er nog andere klachten zijn, hoe u slaapt, of u tevreden bent met uw huidige levens-omstandigheden, sinds wanneer u de klachten heeft, etc, etc. Vanuit al deze gegevens zoekt de klassiek Homeopaat naar een middel dat volgens het Homeopathische principe (het gelijke geneest het gelijksoortige) bij u en uw totale gesteldheid past.

Homeopathie met Bioresonantie
Er werkt niets zo sterk en zo snel als het juiste Homeopatisch middel, op het juiste moment. Hier ligt dan ook de grote moeilijkheid bij het voorschrijven van een Homeopatisch middel. Om beter en sneller tot de juiste keuze te komen, maken wij gebruik van de Bioresonantie. Hiermee kunnen wij uittesten welk Homeopatisch middel op dat moment bij u past.

BIJ WELKE KLACHTEN

homepaat gerard snik

U kunt een Homeopaat raadplegen bij lichamelijke, psychische en emotionele klachten. Bij chronische ziekten, kinderziekten en klachten als griep, huiduitslag of hoofdpijn. Bij schade door vaccinatie of medicatie. Als eerste hulp bij ongelukken en ondersteuning bij een bevalling of operatie.

Het is niet zo dat met Homeopathie letterlijk alles te genezen is. Ook voor de Homeopathie bestaan beperkingen. Na de behandeling kan een verlichting of vermindering van de klachten optreden, of een ziekteproces kan worden vertraagd of stilgelegd.

Een Homeopathische behandeling kan naast een medische behandeling gedaan worden. Wanneer u al een medische behandeling ondergaat, kunt u ook een Homeopaat raadplegen en vice versa.

OPPASSEN MET ZELFMEDICATIE

Bij de zelfmedicatie wordt steeds meer Homeopathie gebruikt. De Homeopathische middelen die bij de drogist te koop zijn, zijn vaak complexmiddelen (gecombineerde middelen) en/of middelen met een lage potentie. Veel mensen kiezen voor Homepathische zelfmedcatie vanuit de overtuiging dat het minder schadelijk is. En met de gedachte "baat het niet dan schaad het niet".

Bij verkeerd gebruik en vooral bij langdurig gebruik van Homeopathische middelen kan wel degelijk schade op treden. Het is daarom zeker van belang, ook bij zelfmedicatie, goede informatie in te winnen over de Homeopathische middelen die u wilt gebruiken.

 

Afspraak maken!


INFORMATIE - BEHANDELINGS
S
voor meer informatie
OFFICINALIS.NL

 

OFFICINALIS, de Ganzenpoel 24, 6932 LE Westervoort (bij Arnhem), tel 026-3115740, email info@officinalis.nl.
U kunt ons volgen op facebook, google en instagram.