Gerard Snik OFFICINALIS
Homeopathie en Natuurlijke geneeswijzen
Westervoort

 0263115740

info@officinalis.nl

WERKWIJZE   SPECIALISATIE   TEAM   INFO

HOMEOPATHIE   ENERGETISCHE-THERAPIE   BIORESONANTIE   OVERIGE

INFORMATIE - BEHANDELING


Gerard Snik, homeopaat

HOMEOPATHISCHE BEHANDELING

Klinische Homeopathie
Een klinisch Homeopaat vraagt wat de specifieke symptomen van de (b.v. hoofdpijn) klacht zijn. Zijn de pijnen stekend of borend? Wanneer heb je meer last van de klachten en wanneer minder? Hij vraagt naar de aard van de klachten en schrijft hierop voor.

Klassieke Homeopathie
Een klassiek Homeopaat gaat verder/dieper, want jou hoofdpijnklacht staat niet op zichzelf. De klacht is onderdeel van je gehele gesteldheid. De klassiek Homeopaat gaat middels een gesprek samen met jou op zoek naar de dieperliggende oorzaak(en), zowel lichamelijk als psychisch. Hij zal vragen naar je voedingspatroon, of er nog andere klachten zijn, hoe je slaapt, of je tevreden bent met jouw huidige levens-omstandigheden, sinds wanneer je de klachten hebt, etc, etc. Vanuit al deze gegevens zoekt de klassiek Homeopaat naar een middel dat volgens het Homeopathische principe (het gelijke geneest het gelijksoortige) bij jou en je totale gesteldheid past.

Homeopathie met Bioresonantie
Er werkt niets zo sterk en zo snel als het juiste Homeopatisch middel, op het juiste moment. Hier ligt dan ook de grote moeilijkheid bij het voorschrijven van een Homeopatisch middel. Om beter en sneller tot de juiste keuze te komen, maakt Gerard gebruik van de Bioresonantie. Hiermee kan hij uittesten welk Homeopatisch middel op dat moment bij jou past.

BIJ WELKE KLACHTEN

homeopathisch praktijk, gerard snik, officinalis

Je kunt een Homeopaat raadplegen bij lichamelijke, psychische en emotionele klachten. Bij chronische ziekten, kinderziekten en klachten als griep, huiduitslag of hoofdpijn. Bij schade door vaccinatie of medicatie. Als eerste hulp bij ongelukken en ondersteuning bij een bevalling of operatie.

Het is niet zo dat met Homeopathie letterlijk alles te genezen is. Ook voor de Homeopathie bestaan beperkingen. Na de behandeling kan een verlichting of vermindering van de klachten optreden, of een ziekteproces kan worden vertraagd of stilgelegd.

Een Homeopathische behandeling kan naast een medische behandeling gedaan worden. Wanneer je al een medische behandeling ondergaat, kun je ook een Homeopaat raadplegen en vice versa.

OPPASSEN MET ZELFMEDICATIE

Bij de zelfmedicatie wordt steeds meer Homeopathie gebruikt. De Homeopathische middelen die bij de drogist te koop zijn, zijn vaak complexmiddelen (gecombineerde middelen) en/of middelen met een lage potentie. Veel mensen kiezen voor Homepathische zelfmedcatie vanuit de overtuiging dat het minder schadelijk is. En met de gedachte "baat het niet dan schaad het niet".

Bij verkeerd gebruik en vooral bij langdurig gebruik van Homeopathische middelen kan wel degelijk schade op treden. Het is daarom zeker van belang, ook bij zelfmedicatie, goede informatie in te winnen over de Homeopathische middelen die jij wilt gebruiken.

 

Afspraak maken!


INFORMATIE - BEHANDELINGS
S
voor meer informatie
OFFICINALIS.NL

 

OFFICINALIS, de Ganzenpoel 24, 6932 LE Westervoort (bij Arnhem), tel 026-3115740, email info@officinalis.nl.
U kunt ons volgen op facebook, google en instagram.